Restauranter i Aalborg

Flammen i Aalborg

3 anmeldelser

Restaurant Flammen i Aalborg udbyder en stor grillbuffet med salatbar ad libitum til de sultne gæster. Kæden findes også i bl.a. Odense og Aarhus. Flammens passionerede grillmestre tilbereder både kylling, okse, and, svin og vildsvin.

MEAT i Aalborg

8 anmeldelser

Restaurant MEAT proklamerer at have “Verdens fineste kød” fra Himmerland, USA og Australien. Omgivelserne er meget moderne og storbyagtige. Kødelskere vil helt sikkert synes godt om udvalget af kvalitetskød på MEAT.

Sushilicious i Aalborg

2 anmeldelser

Sushilicious er et lille sushi-takeaway sted, hvor du dog også kan sidde ved et af de små cafeborde og nyde din sushi. Sushilicious gør meget ud af at vælge de rigtige råvarer samt at have et stort og spændende udvalg.

Holles Vinstue i Aalborg

1 anmeldelse

Holles Vinstue er en hyggelig restaurant for det mere modne publikum. Klassiske danske retter pryder menukortet på Holles Vinstue og det er forholdsvis store portioner. På varme dage kan maden nydes i en af Aalborgs absolut skønneste gårdhaver. Der arrangeres fra tid til anden musikaftener med et bredt og alsidigt repertoire.

Bøf & Vin i Aalborg

1 anmeldelse

Bøf & Vin er en hyggelig restaurant som er beliggende i hjertet af Aalborg. Restauranten serverer bøffer som er stegt på grill og serveret på støbejernstallerken for at holde maden varm under hele middagen. Bøf & Vin har ofte gode tilbud på 3-retters menuer.

Taverna Zorba i Aalborg

3 anmeldelser

Taverna Zorba er en lille intim græsk restaurant beliggende lige ved Boulevarden i hjertet af Aalborg. Restaurantens mål er at bringe til Grækenland tættere på dig, med mad der er af høj kvalitet samt til at betale.

Sans i Aalborg

0 anmeldelser

Sans er en restaurant som kombinerer det nordiske og franske køkken i hyggelige omgivelser. Restauranten har udendørsservering i gårdhaven på de varmere dage.

Safran i Aalborg

17 anmeldelser

Safran er en restaurant med mad fra det orientalske køkken kombineret med de nordiske madtraditioner. Restauranten ligger på Ved Stranden, tæt på Aalborgs havnefront og byens hjerte. Safran har ofte gode tilbud på 3-retters menuer.

Sticchis i Aalborg

9 anmeldelser

Sticchis er en lille restaurant som serverer italienske specialiteter. Restauranten ligger på Kastetvej i Aalborgs vestby.

Utzon i Aalborg

5 anmeldelser

Utzon er en restaurant i Utzon Centeret på havnefronten i Aalborg. Caféen har en fantastisk udsigt udover fjorden, og fra deres udendørs terasse kan man på Aalborgs varme dage nyde solen. Utzon er indrettet med trendy designer møbler, og alene rammerne gør det er et besøg værd. Restaurant Utzon er drevet af en af Nordjyllands […]


WordPress Blog