Caféer i Aalborg

Herman i Aalborg

4 anmeldelser

Herman er Sallings cafe på Algade Torv i Aalborg. Cafeen har fokus på økologiske råvarer og producerer selv de fleste af de lækkerier som fåes hos Herman. I sommerperioden kan man nyde sin mad eller kaffe på det store udendørsserveringsareal med udsigt til gågaden.

Terrassen i Aalborg

2 anmeldelser

Terrassen holder til huse i enden af Aalborgs store gågade, Bispensgade. Menukortet er hovedsagligt klassiske caferetter, men oftest kan der tilvælges en middelhavsinspireret forretsbuffet. Caféen har i 2012 gennemgået en større renovering og fremstår rigtig flot.

Folkets Parlament i Aalborg

0 anmeldelser

Folkets Parlament er en hyggelig café på Østerbro, overfor de kulturcenteret, Nordkraft. Det er en intim café med alverdens gode øl, lækre cocktails og kaffe af høj kvalitet. Du får en positiv oplevelse på Folkets Parlament og man mærker tydeligt den gode stemning i denne del af Aalborg. Indretningen er meget urban med blandende second hand-møbler.

Pandekagehuset i Aalborg

1 anmeldelse

Pandekagehuset ligger i Aalborgs lystbådehavn i Vestbyen med udsigt over vandet. Der serveres madpandekager og såsandelig også lækre dessertpandekager bl.a. med den populære hjemmelavede æblekompot. Lystbådehavnen har et fantastisk liv på de varme dage, hvor Pandekagehuset også har udendørsservering på terrassen.

Kaffebaren i Aalborg

0 anmeldelser

Kaffebaren ligger i Aalborgs herlige gågade, Algade. Caféen tilbyder frisk gourmetkaffe og lette retter som sandwiches. Kaffebaren er lille, hyggelig og har borde udenfor på de varmere dage i Aalborg.

Huset i Aalborg

1 anmeldelse

Huset i Aalborg er et stort kulturhus, men mange forskellige værksteder, udstillinger og meget mere. Huset’s café er berømt for deres lækre vegetarbuffet (hvor man dog kan tilkøbe kød). Caféen drives som et projekt, og det afspejler sig i de billige priser.

Ulla Terkelsen London i Aalborg

2 anmeldelser

Ulla Terkelsen London er en hip og trendy café som er beliggende i Aalborgs vestby, ikke langt fra Vestbyen station. Caféen er utrolig populær og har mange stamgæster i de store lokaler på Kastetvej. Ulla Terkelsen London har udendørsservering på de varmere dage.

Sigurd i Aalborg

3 anmeldelser

Sigurd er en hyggelig café med udendørsservering på Toldbodplads ved havnefronten i Aalborg. Café Sigurd sætter en ære i at tilberede friske råvarer og give en god service til en pris der er til at betale.

Enten Eller i Aalborg

0 anmeldelser

Enten Eller er både en café og et galleri som ikke er beliggende langt fra gågaden i Aalborg. Caféens hippe indretning og urbane kunst på væggene gør helt klart Enten Eller til et besøg værd.

Klædeskabet i Aalborg

0 anmeldelser

Klædeskabet er en kombination af en café og en tøjbutik. Caféen satser på meget sunde og økologiske retter, såsom rugbrødssandwiches. Klædeskabet har en hyggelig atmosfære og en urban indretning der får dig til at glemme du sidder i Aalborg.


WordPress Blog