Terrassen i Aalborg

Terrassen holder til huse i enden af Aalborgs store gågade, Bispensgade. Menukortet er hovedsagligt klassiske caferetter, men oftest kan der tilvælges en middelhavsinspireret forretsbuffet. Caféen har i 2012 gennemgået en større renovering og fremstår rigtig flot.


Åbningstider


Mandag: 10:30 - 22:00
Tirsdag: 10:30 - 22:00
Onsdag: 10:30 - 22:00
Torsdag: 10:30 - 22:00
Fredag: 10:30 - 00:00
Lørdag: 10:30 - 00:00
Søndag: 10:30 - 00:00


Rapportér fejl og mangler?

2 anmeldelser

 1. Line 04. jul, 2014 kl. 17:17 #

  Jeg har desværre haft en meget dårlig oplevelse på Terassen i Aalborg. Jeg fik et stjerneskud. På stjerneskuddet var der paneret fisk . Den var desværre friture stegt! Den blev serveret med dåseasparges, kolde og bløde og på et toastbrød der var blødt og koldt. Jeg talte med personalet, de sagde at det skulle være sådan og at jeg skulle betale fuld pris, trods tallerknen var 90% fuld. Øv hvor en dårlig oplevelse . Der må være bedre spisesteder i Aalborg :(

 2. Andé Konnestad 17. jan, 2015 kl. 19:13 #

  Det var en lørdag eftermiddag, jeg var på date, og da vejr og vind blev tiltagende i styrke gik vi tilfældigvis ind på Café Terrassen for at spise.
  Vi bestilte en fiskecremesuppe og en kyllingesalat.
  Da min date havde spist ca halvdelen af fiskesuppen, blev hun opmærksom på et hår i suppen. Vi tilkaldte straks personalet som fik fat i den kelner der kunne tale dansk, og kommunikere med os.
  Jeg fortalte om håret og viste det frem til kelneren. Håret var uden tvivl ikke fra os på bordet da det havde anden længde og farve.
  Kelneren begynde med at sige, at han ikke kan være sikker på om det våres eller personalet sin skyld at håret kom i suppen og at han umiddelbart ikke ville give os afslag på maden.
  Det bliver en diskussion der jeg påpeger at håret åbenbart ikke kommer fra våres hoveder og at jeg nægter at betale fuld pris for suppen.
  Han kommer tilbage med regningen der han har trukket fra prisen af en danskvand til 35 kroner. Fiskecremesuppen koster 115 kroner. Han siger at han ikke kan give mer afslag fordi da tjener han ingen penge på maden.
  Jeg har bedre ting at tage mig til på date end at diskutere med personalet på cafeen og går modvillig med på tilbudet.

  Vi fik ingen undskyldning, vi blev ikke tilbudt ny suppe, vi måtte diskutere pris og forsvare os mod beskyldninger for at det var våres fejl.
  Totalt set en svært dårlig oplevelse og kundebehandling!!!

Skriv en anmeldelse af Terrassen

Free WordPress Theme

Free WordPress Theme