Safran i Aalborg

Safran er en restaurant med mad fra det orientalske køkken kombineret med de nordiske madtraditioner. Restauranten ligger på Ved Stranden, tæt på Aalborgs havnefront og byens hjerte. Safran har ofte gode tilbud på 3-retters menuer.


Åbningstider


Mandag: 17:00 - 21:00
Tirsdag: 17:00 - 21:00
Onsdag: 17:00 - 21:00
Torsdag: 17:00 - 21:00
Fredag: 17:00 - 22:00
Lørdag: 17:00 - 22:00
Søndag: Lukket


Rapportér fejl og mangler?

17 anmeldelser

 1. Malene 22. dec, 2012 kl. 15:20 #

  Vi var inde og skulle spise en 3-retters menu på Safran. Menuen var bestilt på forhånd. Vi kom lidt i 17, som er åbningstidspunktet. Vi oplyser, at vi skal være i teateret kl. 19. Tjeneren mener, at det er passende med tid. Vi venter 40 minutter, før der kommer en forret. Lille forret – hurtigt spist. Udemærket, men ikke noget specielt. Vi venter yderligere en god halv time, før vi får hovedretten. Det begynder at blive lidt presset med tid, så vi kaster hovedretten ned (det synes jeg ikke er særlig fedt, når man er ude at spise). Kl. 18.27 går jeg op og spørger, om jeg må have lov at betale.. Jamen, vil I ikke have dessert,, bliver der spurgt. Det er jo med i menuen (som vi allerede har betalt for). Joww, siger jeg, men jeg tror ikke vi kan nå det. Jeg bestiller den lige til jer, siger tjeneren (den er åbenbart ikke engang på vej). Vi venter til 20 minutter i – så er vi nødt til at begynde at tage tøjet på, så vi kan nå over i teateret. Alt i alt, gik jeg derfra pisse sur. For jeg havde jo forestillet mig, at vi skulle have siddet og hygget os med maden. Sådan her ville jeg hellere have været på Mc Donald. Det kunne have været lige meget, hvad det var, vi fik. Vi nåede ikke at smage på det alligevel. Og vi betalte for noget, som vi slet ikke nåede at få… Så alt i alt, skal i på Safran, så hav god tid. Kan desværre ikke lige sige noget om, hvordan hovedretten smagte, for jeg nåede ikke at smage på den. Og ja, desserten fik vi jo aldrig… :(

  • Egypt 10. aug, 2016 kl. 01:14 #

   It’s a plreause to find someone who can identify the issues so clearly

  • vr bank mastercard gold gebühren 19. okt, 2016 kl. 16:53 #

   I would like to give thanks a whole lot for the job you have made in writing this piece of writing. I am hoping the same most reliable job by you later on too.

  • http://www./ 24. okt, 2016 kl. 00:58 #

   I could watch Schindler’s List and still be happy after reading this.

  • versicherung auto preisvergleich 03. nov, 2016 kl. 11:53 #

   iasmin disse:quando e que vai ser lançado o outro filme do rei leao ?quando ? onde ? e sobre o que ?os fãs do rei leao queremos sabervai ter ais filmes com novas historias vcs vao ganhar um oscar se fiserem outro filme eu tenhu certesa

  • http://www.hausratversicherung.tech/ 05. nov, 2016 kl. 07:01 #

   truth is a harsh mistress: good instruction SPREADS OUT outcomes – high ability students gain FAR MORE from good instruction than do low ability students. good instruction does not help 2-digit IQ-ers learn Algebra. (minor footnote: good instruction does not help triple digit IQ students who have only 2-digit Spatial ability learn Calculus or Physics). Quick, we have to pretend what I just wrote isn't real (when really it's 99% of ALL that matters) — panjoomby

  • http://www./ 14. nov, 2016 kl. 18:58 #

   not really. Someone people, in particular like me prefer face to face trades. What the hell? I can bargain much better deals where both parties are happy than working with pure monopoly of the Trading Post? It is also better for your guildies and friends or particulary people you got aquainted with could give you favors on certain items traded such as incentives and discounts.

  • http://www./ 24. nov, 2016 kl. 20:53 #

   it.. Nickis the punchline queen. aint no queen of rap though. i hope this stint on american idol will make america sick of her. not hating, just listening.the video did make this song 1o times better though. Cassie you are one bad woman.

 2. Sofie Andersen 18. mar, 2013 kl. 18:54 #

  Har spist på Safran et par gange. Venlig betjening og god velsmagende mad. Her kan man virkeligf sige, at man får god værdi for pengene. Desværre er udvalget af vine noget trist, så jeg vil anbefale at man vælger øl til maden

 3. Dan Pedersen 12. apr, 2013 kl. 13:07 #

  Vi har været på safran og spise. Havde købt just half Price rabatkort. Først får vi at vide der ikke er flere pladser, af de der tilbudspladser. Vi får dog alligevel et bord.vi havde forsøgt at ringe flere gange, men restauranten tog ikke telefonen. Så får vi at vide, serveringen nok vil gå noget langsom, når nu vi havde købt de der tilbudsbilletter. Vi har klaget til just Half Price, men de har blot skrevet tilbage at de ikke har kunnet få fat i dem!!! Hvis man køber en vare til halv pris, må det kun være beløbet der er halveret og ikke maden samt servicen, for så er det jo ikke halv pris mere.
  Venligst men bestemt Dan Pedersen.

 4. Inge Lise Nielsen 02. maj, 2013 kl. 21:06 #

  Har i aften spist på Restaurant Safran (4 personer) med Downtown værdibevis. Jeg har kun godt at sige – både om betjening og mad. Det var en 3 retters menu, og alt var meget lækkert. Betjeningen var også i top – ingen ventetid mellem retterne andet end, hvad der er behageligt.

 5. Susanne Brøndbjerg 22. jun, 2013 kl. 19:51 #

  Efter en rigtig god aften på Resturant Safran syntes jeg at jeg vil give mit / vores besyv med. Det var fantastisk. Hvis man kommer i samme øjeblik som de åbner må man tage i betragtning at grill mv lige skal varme op. Men maden og ikke mindst vores tjener Charlotte er besøget værd. Maden er smukt anrettet. Brødene blev bagt midt i rummet. Kødet var lækkert og pænt præsenteret. Desserten var i top, men vi kunne næsten ikke spise op :-)
  Vi vender helt sikkert tilbage med resten af familien. “Kupon” tilbud og den mad/service skal man lede længe efter i denne by :-)

 6. Susanne Brøndbjerg 06. okt, 2013 kl. 14:09 #

  Så har vi igen været på Safran. Denne gang er der absolut intet at råbe hurra for! èt enkelt vaccum pakket rullet laks og to små rejer fra lage var forretten. Hovederetten var ris uden safran, rød kalvebøf, (min søns var HELT død) og en rodfrugtemos af gamle rodfrugter. Desserten var en købe pandekage (tør og grynet) en kugle vanilieis og dermed var middagen slut.
  Absolut ikke et sted vi vil komme igen med den standard. Serveringen var god. Den stakkels pige var alene men klarede det flot.
  Det undrer mig at standarden kan rutche SÅ hurtigt ned…..

 7. Claus Jensen 27. jan, 2014 kl. 22:02 #

  Jeg havde købt et Deal.dk-bevis til en treretters menu. Bord skal bestilles forud, men ingen tog telefonen på de to telefonnumre, der var opgivet på beviset.
  Ved at ringe på et tredje telefonnummer lykkedes det at komme i kontakt med restauranten, der oplyste, at en Deal-menu skal bestilles senest dagen før. Dette fremgår imidlertid ikke af beviset, så efter nogen parlamenteren frem og tilbage, accepterer restauranten endelig, at jeg kommer samme aften.
  Lokalet var iskoldt og betjeningen fuldstændig inkompetent (den stakkels pige var helt ny, og var hverken blevet instrueret i, hvordan man skænker fadøl uden skum, eller hvordan man tager mod betaling ved kassen!)
  Maden var sådan set OK, men det drukner jo lidt i de helt uacceptable omstændigheder.

  • Eva 30. aug, 2014 kl. 18:29 #

   Hvilket tlf.nr. kan man ringe på når 98 12 09 33 ikke svarer?

 8. Dennis 11. feb, 2014 kl. 12:35 #

  Var på Safran i lørdag d. 8/2-14 og var lidt af en blandet oplevelse.

  Forretten (Tapas) var super fin. :-)

  Hovedretten (oksesteak m. tilbehør) var lidt uheldig. I menukortet stod der at det blev serveret med grøntsager (helt ok) og 2 slags kartofler. De 2 slags kartofler viste sig at være ris m. noget krydderi og så kartoffelmos m. rigeligt karry. En meget mærkelig sammensætning til oksesteak m. bearnaise sovs. Total smagsforvirring.

  Bestilte steaken som medium, men den var gennemstegt. Dog var den stadig fin mør.

  Personalet var lidt uerfarne. Nok nogle studerende i fritidsjob.

  Stedet får 2 ud af 5 stjerne.

 9. Annette 21. apr, 2014 kl. 12:16 #

  Vi havde købt et deal bevis til. Safran og det var IKKE pengene værd selv ikke til halv pris. Betjeningen var unge uerfarne studerende og så utrolig dårlig og maden var slet ikke frisk. Her vil vi aldrig spise mere!

Skriv en anmeldelse af Safran

WordPress Blog

WordPress Blog