MEAT i Aalborg

Restaurant MEAT proklamerer at have “Verdens fineste kød” fra Himmerland, USA og Australien. Omgivelserne er meget moderne og storbyagtige. Kødelskere vil helt sikkert synes godt om udvalget af kvalitetskød på MEAT.


Åbningstider


Mandag: 11:30 - 22:00
Tirsdag: 11:30 - 22:00
Onsdag: 11:30 - 22:00
Torsdag: 11:30 - 22:00
Fredag: 11:30 - 22:00
Lørdag: 11:00 - 22:00
Søndag: Lukket


Rapportér fejl og mangler?

8 anmeldelser

 1. Casper 13. maj, 2013 kl. 18:32 #

  Sikke en fiasko! Det kan næppe betegnes som andet end en overordentlig skuffelse, når en restaurant, med det mundrette navn MEAT, ikke formår at servere tilnærmelsesvis mørt kød eller sågar stege en bøf medium-rare. Herudover lykkedes det ikke på de to (!) serveringsforsøg at fremskaffe den rigtige sauce.
  Der var to spisende kunder i restauranten udover os (nu forstår vi hvorfor KUN to), men alligevel måtte vi vente længe på at få vores komplet ligegyldige frokost bestående af en grå bøf med tomatsauce samt en seafood-paste af middelmådig karakter. Pastaen måtte nærmest spises til ende inden en bytte-bøf ankom – og dermed var den oplevelse ødelagt.

 2. Lars 25. maj, 2013 kl. 10:19 #

  Ordet fiasko vil jeg ikke bruge om min oplevelse på Meat men imponeret var jeg vitterligt ikke. Fik serveret en kold bøf, hvilket personalet efter jeg gjorde opmærksom herpå fluks erkendte og undskyldte og ny fin bøf blev serveret -blev tilmed tilbudt gratis dessert til såvel mig som min kunde, så det var flot, men da regningen så kom måtte jeg gøre opmærksom på at der var alligevel var taget for 2 desserter…. Naturligvis en fejl men efterlod et indtryk af en restaurant der ik havde meget styr på tingene for den var tilmed kun max halvfyldt så travlhed var ik årsagen til fejlene.

  • Marnie 10. aug, 2016 kl. 00:01 #

   I like this site very much, Its a rattling nice office to read and incur information. “The world breaks everyone, and afterward, many are strong at the broken pla8es.&#c221; by Ernest Hemingway.

 3. Rose 03. jul, 2013 kl. 18:32 #

  Forstår intet af ovenstående,min mand og jeg har besøgt stedet .Det var super betjening,super lækker bøf og tilbehør,vi var enige om at det absolut skulle besøges igen. Det skal lige siges i vi går meget op i lækker mad og gode råvarer.

 4. Yvonne Staun 05. okt, 2013 kl. 15:53 #

  Brunch ,der var intet at klage det hele var mega lækkert,maden kom hurtigt tjeneren var overordentlig sød,og kom med ekstra brød juice osv. Det intet på platten der ikke smagt godt,ingefær snapsen uhmm,skyr med topping uhmm,laks uhmm, ,det hele,hvis jeg endelig SKULLe sige noget,så er det synd at Danskere ikke har lært at lave en kande the,færdig lavet,istedet for breve og vand. tak for i dag.

  • Jayne 09. aug, 2016 kl. 23:56 #

   When we first arrived, there was not a person to be seen in any direction, but the second we entered the Labyrinth a flood of people arrived out of seemingly no2;wre&#8e30h..no chance of anything meditative after that. lol

 5. Nielsen 22. jun, 2014 kl. 08:06 #

  Skuffelse. Jensens Bøfhus til dobbeltpris. Med bøffer til kr. 329,- pr.stk. skulle man forvente mere. En rare stegt 300 grams bøf var kun 200 gram trods kokkens benægtelse og medium stegt. Ingen steder var der oplyst at man kun kunne få dagens sovs og garniture om eftermiddagen – tværtimod reklameres med valg af 3 sideorders, herunder flere typer sovse og garniture. de håndskårne pommesfrites var ikke mere håndskårne end dem, der købes for en 10’er i Netto og var overstegte. Rødvinen var mere end håndlunken og alt for varm til mad og blev ikke skænket op af tjeneren.

 6. Maria 26. jun, 2014 kl. 16:31 #

  Vi har spist hverdagsbrunch i dag. Det var en blandet fornøjelse. Skyr med topping var supergodt. To af pålæggene var gode, men den sidste(billig spegepølse?) var ikke værd at spise.

  Det værste var dog brødet. Der blev ikke fyldt op, det var særdeles tørt og kedeligt.

  Hvis der ændres på brødet, var det en oplevelse, der tåler gentagelse.

Skriv en anmeldelse af MEAT

WordPress Blog

WordPress Blog